< Terug naar alle recenties

Klantinterview Ineke Keizer, Team Keizer

“Toen ik het wagenparkbeheer nog zelf deed was ik er wel twee tot drie uur per week mee bezig. Ik heb meer dan twintig collega’s die elke dag met een auto onderweg zijn. Van offertes opvragen tot het organiseren van vervangend vervoer; wat een geregel! Nu is het niet meer mijn zorg, maar de zorg van BOX Wagenparkbeheer.”

Ineke Keizer, Team Keizer

Wagenparkbeheer is tijdrovend

Keizer is een organisatie voor ambulante gecompliceerde zorg. Dagelijks zijn er meer dan twintig zorgverleners met een auto onderweg. Ineke Keizer, directeur-eigenaar van Team Keizer besteedde wekelijks meerdere uren aan wagenparkbeheer. Ineke geeft aan dat het fijn is dat BOX Wagenparkbeer haar ontzorgt, bij de hand neemt en meedenkt.

Ineke Keizer: “Een tijd geleden overwoog ik om te beginnen met leasen. Ik heb bij een garagebedrijf wat informatie opgevraagd om me te oriënteren. Ik wilde graag weten hoe het zat. Dat bedrijf was echter zo agressief in de bejegening en communicatie – ze wilden me direct wel twintig leaseauto’s leveren – dat ik er snel klaar mee was.”

Alles wat je wilt weten over leasen

“Toen kwam Floris Mulder van BOX Wagenparkbeheer op mijn pad. Hij vroeg me of hij een kop koffie mocht komen drinken om te kijken of we iets voor elkaar konden betekenen. We hebben een heel plezierig gesprek gehad en hij heeft me verteld wat ik wilde weten over leasen. Ik ben het rustig gaan uitproberen met één leaseauto. Na een tijdje belde BOX Wagenparkbeheer om te vragen of alles duidelijk was en of het beviel. Mijn antwoord was ja. En inmiddels beheren ze ons hele wagenpark.”

2 tot 3 uur per week

“Wagenparkbeheer is materie waar ik geen verstand van heb. Toen ik het wagenparkbeheer zelf deed was ik er wel twee tot drie uur per week mee bezig. Ik heb 23 collega’s die elke dag met een auto onderweg zijn. Van offertes opvragen, het inplannen van een bandenwissel tot het organiseren van vervangend vervoer; wat een geregel! Nu is het dus niet meer mijn zorg, maar de zorg van BOX Wagenparkbeheer.

De mensen van BOX Wagenparkbeheer nemen me bij de hand en denken met me mee. Ik ga er vanuit dat ze het voor de beste prijs regelen. Daarin hebben ze zichzelf inmiddels bewezen. Zo belde Floris laatst met de vraag of ik belang had bij een auto waarvan het leasecontract over 1 jaar verloopt. Hij heeft ons een mooie aanbieding gedaan, precies op het juiste moment.

BOX Wagenparkbeheer heeft ons ook geadviseerd om een aantal eigen auto’s te behouden, want dat is financieel interessanter. Daarnaast checken ze de facturen die te maken hebben met onze auto’s. Pas als BOX Wagenparkbeheer akkoord geeft, betaal ik.

Eigenlijk moet je het zo zien: als het om auto’s gaat is BOX Wagenparkbeheer ons aanspreekpunt. Ik heb niks meer met leasemaatschappijen, garages en documenten te maken. BOX Wagenparkbeheer regelt het.”

Waardevolle service

“Floris is alles behalve een agressieve autoverkoper. Hij heeft nooit gezegd: ik ben beter of ik kan het beter. Maar hij en zijn team doen het wél beter dan veel anderen. Omdat ze netjes en fatsoenlijk zijn, ga ik niet bij BOX Wagenparkbeheer weg ook al is een andere partij misschien goedkoper. De service die ze leveren is me heel wat waard.”

Aan wie beveel je BOX Wagenparkbeer aan?

“Ik beveel BOX Wagenparkbeheer regelmatig aan bij vrienden en bekenden. Ik zeg altijd: Heb je gedoe met auto’s, bel Floris of zijn collega’s! Bij BOX Wagenparkbeheer zijn ze altijd positief en ze lossen problemen op. Dat korte lijntje is heel prettig.

Ook al staat Floris niet bij ons op de loonlijst, het voelt toch alsof het een collega is. En weet je wat zo leuk is aan Floris? Als hij een nieuwe auto komt afleveren is hij altijd net zo blij als de nieuwe bestuurder.”

 

Ineke Keizer, Team Keizer

 

Keizer is een hulpverlenende organisatie en is 24/7 bereikbaar voor mensen en gezinnen met meervoudige, bijna niet op te lossen problemen. Wanneer er sprake is van een sociaal onhoudbare situatie of wanneer de veiligheid van mensen in gevaar is, wordt Keizer ingeschakeld. Deze hulpvraag kan komen van de betrokkenen zelf, uit hun directe omgeving, vanuit de politie of de gemeente in kwestie. Keizer biedt directe hulp in de vorm van stabilisatie, veiligheid en opvang door een team van gekwalificeerde zorgverleners met ervaring in gecompliceerde sociale problematiek.

 

destiltevertelt.nl